PKK Ne istiyor?

Bugün 19 Ekim 2011 Çarşamba, Bugünü unutmayın!
Bugün 26 kardeşimiz şehit oldu. Ne için? Vatanına milletine el kaldıran saldırganlar için.
Neden bu terör olayları son günlerde bu kadar arttı? Hem dağda hem de mecliste bir sürü aynı tür insanlar var. Onlara insan da demek doğru değil ama ne yaparsın. Üstelik bazıları isimleri ile öyle tezat ki... Yaptıkları ne isimleri ne şaşıyor insan. Baksan hepsi aynı milletin vatandaşı.

Şimdiye kadar hiç duymadım ne meclisten ne dağdan gelen haberlerde biz ekmek istiyoruz, biz su istiyoruz, biz okul, elektrik istiyoruz. Bilmiyorum siz duydunuz mu? Peki ne istiyor bunlar? Ekmek, yol, su... hiçbirşey özgürlük istiyorlarmış nasıl birşeydir bu özgürlük. Ayrı bir devlet mi? Ayrıcalıklı bir millet olmak mı? Hayır. Onlar aslında birşey istediği yok maksatları ortalığı karıştırmak. Komşu devletlerde beslenerek ülkemize saldırıyorlar. Birlik ve beraberliğimize göz dikmişler.

Doğu komşularımız güçsüz oluşları nedeniyle her türlü entrika dönüyor oralarda. Siz bakmayın batıda böyle olaylar olmadığına eğer batı komşularımız da sefalet içine düşerlerse o bölgelerimizdeki sınırlarımız da aynı şekilde sorunlu olur.
Bir de israil gibi neidüğü belirsiz bir millet var, kim bilir onlar desteklemiyor mu bu laneti. Bence destekliyorlardır. Çünkü son zamanlarda Türkiye ile arası bayağı açıldı bir şekilde intikam almak için böyle vatanımızı içten bölmek istiyor. Bir Irak, Bir Suriye, biraz da İran gerçek Müslüman olsalardı ve de güçlü birer devlet olsalardı inanın doğudaki sorunlar tümüyle bitmiş olacaktı. Onların ne Müslümanlıkları var ne de insanlıkları. Hani Akif diyor ya "Müslümanlık nerede bizden geçti insanlık bile..." diye işte aynen öyle.

Bu üzüntülerin bitmesi için öncelikle doğudaki halkımızın çok iyi eğitimden geçmesi gerekiyor. Eğitimi, işi olmayan cahil köylüler çok kolay bir şekilde kandırılıp dağa çıkarılabilir. Bunun önünü kimse kesemez.
Bir diğer çözüm de bu kirli işe bulaşanların tümünü idam cezasıyla cezalandırmak. Bizde idam cezası yok. Ama gelmeli. Milletime kurşun sıkana ben yemek vereceğim. zindanlarda krallar gibi besleyeceğim yok öyle. Nasıl benim kardeşime kurşun sıktıysan senin de aynı şekilde can vermen gerekiyor. Bu hak kutsal bir haktır. Buna ne Avrupa insan hakları karışabilir ne de bir başkası. Avrupa insan hakları neden ABD'ye karışamıyor? onlar istediği gibi idam cezası verebiliyor. Bizim Terminatör diye tanıdığımız Arnold Valilik zamanında az mı idam cezasını onadı.
Bu milletin geleceği için eller taşın altına sokulmalı. Ne doğusu ne batısı ayrım yapılmadan milletimize kalkan eller kırılmalı.

Milletimizin başı sağolsun

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çifin çiçeği (Ağu-Avu çiçeği)

Trabzonlu Ses Sanatçıları-3 Süreyya Davulcuoğlu

Trabzonlu Ses Sanatçıları-6 Fahrettin Dilaver